Vrienden voor het leven.


Wij gaan er van uit dat iedere hond bijzonder is en dat iedere hond een speciale betekenis heeft        voor zijn baasje. Soms heel speciaal.


Op de jaarlijkse hondenshow in Birmingham, Crufts, worden niet alleen de mooiste honden van de verschillende hondenrassen gekozen maar wordt tevens de “Friends for Life” prijs uitgereikt aan een hond die iets heel speciaals betekent.In 2007 ging de prijs naar Molly, de hond van de 81-jarige Tony Higbed. De oude man had zijn vrouw verloren. Omdat meneer Higbed doof is, was hij voor een belangrijk deel afhankelijk van zijn vrouw om met de buitenwereld te communiceren. Zonder haar voelde hij zich terneergeslagen en afhankelijk.


Door Molly een hond die speciaal opgeleid is om doven en hardhorenden te helpen, kreeg Tony Higbed weer hoop. De hond helpt hem met communiceren maar bovenal is Molly een prettige metgezel. Het publiek stemde op Molly en zij ontving de prijs.Het is een mooi verhaal omdat er uit duidelijk wordt wat honden voor betekenis in ons leven hebben: gezelschap en vriendschap en vreugde.


WALK ‘N ROLL  hondenwandelservice behandelt iedere hond als een “Friend for Life” en biedt hem plezier  omdat we weten hoeveel honden voor ons allen betekenen.


WALK ‘N ROLL

 

WALK ‘N ROLL

Tony Higbed en zijn Molly